6 MIKRON MEDICAL Elektromos Orvosi Szerviz és Kereskedés KFT.

Gyógylámpák

Magyar Termék Nagydíjjal kitüntetett termék.
Az Active Light gyógylámpa az Országos Kórháztechnikai Intézet engedélyével rendelkezik, mely tanúsítja, hogy egy kiváló minőségű termékről van szó.

Kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően könnyen magával viheti és bárhol használhatja.
Ergonómikus, kézreálló formatervezés.
20W-os halogén izzó teljesítmény.
4,2 cm kilépő fényátmérő.
Polarizáció foka nagyobb, mint 99%.
Eltelt kezelési időre figyelmeztető hangjelzés.
Színterápiával kiegészíthető.

 
2 év jótállás.

 

db Bővebben
Ára: 50 900 Ft
Activelight gyógylámpa állvány

Állvány Activelight gyógylámpához.

Az állvány megkönnyíti a készülé használatát.
Nem kell kézben tartani, akár ágyban fekve is használhatjuk a kezelendő felületre irányítva.

 

db Bővebben
Ára: 19 500 Ft

Az Activelight lámpa kiegészítője a több színből álló színterápiás készlet.


A Polarizált fényű színterápiás szettben a csakraszíneknek megfelelő színes lencsék találhatók: piros, narancssárga, zöld, kék, lila, és a sárga szín.

 

db Bővebben
Ára: 25 900 Ft
Fény- és színterápia Polarizált fényű gyógylámpával

Polarizált fényű gógylámpa

A Polarizált fényű gyógylámpa a betegségek megelőzésében és kiegészítő kezelésként egyaránt alkalmazható, például: allergia, asztma, cukorbetegség, fogfájás, nátha, reuma, fájdalmas sebek, cellulitis, gombás megbetegedések, migrén, depresszió, alvászavar, felfekvések, égési sebek, izomfájdalmak, vérnyomás problémák stb.

FÉNYTERÁPIA

A fény az élet nélkülözhetetlen eleme. Fény nélkül nincs élet. Mára már számos klinikai kutatás bizonyítja, hogy a polarizált fény kedvező élettani hatással rendelkezik.

A polarizált fény fő hatásmechanizmusa biostimuláció, amelynek következtében növekszik a sejtaktivitás, felgyorsul a regeneráció, új élő sejtek, szövetek keletkeznek, a szervezet megerősödik és a védekezõképessége jelentõsen javul.

Polarizált fény hatásmechanizmusa:

• Elősegíti a sebgyógyulást /műtéti sebek, sérülések, égési sebek, fekélyek/
• Erősíti a szervezet regenerációs folyamatait
• Stimulálja a kapilláris vérkeringést
• Erősíti az immunrendszert
• Csillapítja a fájdalmat /reumás és izomfájdalmak/

SZÍNTERÁPIA

A színek befolyásolják hangulatunkat, érzésinket, lelkivilágunkat. Vannak színek, amiekt szeretünk és vannak, amiket elutasítunk. A színek elektromágneses rezgésükkel - hullámhosszukkal és frekvenciájukkal - jelentős befolyást gyakorolnak ránk, függetlenül attól, hogy ennek tudatában vagyunk, vagy sem. A polarizált fényű színterápiát csak néhány éve alkalmazzák, de alapját az ősi, indiai módszer képezi a csakra színekkel.
A Polarizált fényű színterápiás szettben a csakraszíneknek megfelelő színes lencsék találhatók: piros, narancssárga, zöld, kék, lila, és a sárga szín.

 

A Polarizált fényű gyógylámpa használatában és a színterápia megfelelő színeinek kiválasztásában segítségére lesz Dr. Deák Sándor Gyógyítás fény- és színterápiával c. könyve, mely szintén megrendelhető.

Dr. Deák Sándor könyve, mely útmutatást nyújt a fény- és színterpiás kezelésekhez.
A könyvben hasznos útmutatót kapnak a leggyakoribb kérdésekre, megtalálhatóak a különböző betegségek kezelésére vonatkozó javaslatok.

 

db Bővebben
Ára: 2 300 Ft

6 Mikron Medical Elektromos Orvosi Szerviz és Kereskedés Kft. | 1094 Budapest, IX. Ferenc krt. 7. | Tel.: 217-1765 | bolt(at)6mikron.hu