6 MIKRON MEDICAL Elektromos Orvosi Szerviz és Kereskedés KFT.

Tensoval Duo Control

Automata felkaros vérnyomásmérő.

Ez az első vérnyomásmérő készülék, amely két korszerű technológiát kombinál: az oszcillometriás, és az orvosok által alkalmazott Korotkov mérési módszert, így mindig megbízható és pontos vérnyomásértéket mutat még aritmiás betegek esetében is.

A legtöbb saját vérnyomás mérésére alkalmas készülékkel szemben a Tensoval Duo Control elsődlegesen a Korotkov módszerrel mér, és az oszcillometriás mérés eredményét csak kivételes esetekben jelzi ki.
A Korotkov-módszer magas mérési pontosságot, alacsony interferenciát és helyes mérési eredményeket biztosít még a szívritmuszavarok esetében is.

Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy ez az új, Duo Sensor technológia különösen alkalmas olyan hipertóniás személyek vérnyomásának mérésére, akik valamilyen típusú szívritmuszavarban, aritmiában is szenvednek.

A kényelmes felkari mandzsettán található fül és a könyökhajlat számára kialakított bemélyedés logikus és helyes használatot tesz lehetővé, illetve megakadályozza a mandzsetta lecsúszását. A Comfort Air Technológia automatikusan meghatározza az egyéni szisztolés vérnyomást (felső érték) a felfújás során, és a nyomást ennek megfelelően állítja be, 30 Hgmm-t adva az egyéni szisztolés értékhez.

3 év garancia.

Ára: 26 720 Ft
db

6 Mikron Medical Elektromos Orvosi Szerviz és Kereskedés Kft. | 1094 Budapest, IX. Ferenc krt. 7. | Tel.: 217-1765 | bolt(at)6mikron.hu